werving en selectie specialist in klantcontact en customer experience

Ons verhaal

Een mens is meer dan een cv“.

In 2011 maakt Renate de Groot, na het verkopen van haar aandelen in Upsell, een doorstart met haar bedrijf Upsource, gericht op ICT professionals. In datzelfde jaar start Femke van Bemmelen, als zelfstandig recruiter/ headhunter met het merk Klantfocus Recruitment in de niche klantcontactmanagers en specialisten. Een half jaar later komen Renate en Femke elkaar tegen en gaan zij samenwerken.

Mieke van Keulen, toen klantenservicemanager, komt begin 2013 in beeld. Als voormalig callcentermanager, blijkt in Mieke een recruitment natuurtalent te schuilen en zij sluit zich aan.

Michael Lohle vult het team aan met zijn kracht als ‘pietje precies’, hij ontzorgt de recruiters van administratieve zaken, met name als het gaat om detachering. Ook brengt Michael door zijn achtergrond kennis mee van de verzekeringsbranche.

Per november 2014 is Annemarie Roozeboom gestart als recruiter, na enkele jaren bij Upsell te hebben gewerkt en daarvoor bij diverse bedrijven in recruitment en HR.

JUUNI attitude hunters

Begin 2015 gaan Klantfocus Recruitment en Upsource verder onder één bedrijfsnaam; JUUNI attitude hunters. De nieuwe naam is een natuurlijk gevolg van de gezamenlijke passie en overtuiging om leuke mensen aan leuke bedrijven te koppelen.

wat ons verbindt

…is de overtuiging dat de mens meer is dan een cv. Niet je skills zijn bepalend voor je succes, dat is een kunstje wat je hebt geleerd. Juist je ‘attitude’ voegt iets toe aan de ziel van een bedrijf. Want dat is waar het om draait. Dat is wat bedrijven en mensen succesvol maakt. Daar willen wij aan bijdragen.