werving en selectie specialist in klantcontact en customer experience

Klantfocus Recruitment en Upsource worden JUUNI attitude hunters

Recruitment Bureau JUUNI

Werving en Selectie, Klantfocus Recruitment en Upsource worden samen Recruitment Bureau JUUNI attitude hunters

‘Als attitude hunters kijken we vooral naar drijfveren en overtuigingen’

De Bilt, 1 maart 2015 –  Vandaag maken Klantfocus Recruitment en Upsource bekend dat zij samen verder gaan onder de naam ‘JUUNI’. Het in de markt zetten van een nieuw merk is een logisch gevolg van de goede samenwerking in de afgelopen jaren.

werving en selectieAttitude hunters

De recruiters van JUUNI hebben een gemeenschappelijke passie voor het verbinden van mensen. JUUNI zoekt en selecteert kandidaten voor een vaste baan of een tijdelijke interimopdracht. De ervaring en achtergrond van de recruiters ligt vooral in klantenservicemanagement, channelmanagement, sales en ICT. Dat zijn dan ook met name de vakgebieden waarvoor JUUNI vaste en tijdelijke vacatures invult.

Om tot de juiste match te komen, willen de recruiters van JUUNI zowel de opdrachtgever als de kandidaat leren kennen. Femke van Bemmelen: “Het gaat natuurlijk om competenties, kennis en ervaring, maar de overtuigingen en drijfveren van zowel de kandidaat als de werkgever vinden wij nog veel belangrijker. Daar moet de juiste energie in zitten om tot een goede samenwerking te kunnen komen. Want alleen als je bij elkaar past en je het werk leuk vindt wat je doet, kom je tot het beste resultaat. Dat leidt tot tevredenheid van alle partijen. Wij noemen onszelf daarom: ‘attitude hunters’.”

Nieuwe website

Een nieuwe naam betekent ook een nieuwe huisstijl en website. Lees op www.juuni.nl de openstaande vacatures, referenties, ons verhaal en het team. JUUNI werkt vanuit kantoren in Rijswijk en in De Bilt. Ook spreken wij kandidaten op locatie in Amsterdam.

Voor meer informatie over werving en selectie neem contact met ons op!

Publicatiedatum: 24 maart 2015