werving en selectie specialist in klantcontact en customer experience

Leuke mensen bij leuke bedrijven: Revé en Quality Contacts

FieldmarketingEnkele maanden terug peilde wij iemand van facilitair contactcenter Quality Contacts of ze niet eens een andere baan wilde. De betreffende dame reageerde erg leuk; zij begon heel enthousiast te vertellen over haar werkgever en waarom ze helemaal niet weg wilde. Inmiddels zijn wij ook fan van ‘QC’ en hebben wij een nieuwe collega voor hen gevonden voor The Fieldmarketing Team; Revé van Dalen is de nieuwe Manager Fieldmarketing. Vandaag bij de ‘De Koeienhemel’ in Schagen vierden we met Revé van Dalen en haar manager Kitty Vermeer de nieuwe baan van Revé en stelde we hen enkele vragen.

Wat kenmerkt Quality Contacts?

‘Dat zijn onze collega’s en hoe we met elkaar om gaan; bij Quality Contacts doen we het écht samen. We beseffen heel goed dat we elkaar nodig hebben en vormen een hecht team. Daarnaast zijn we echt trots op onze organisatie en werken hard voor onze opdrachtgevers. Meer doen dan alleen voldoen, is wel hetgeen waar we voor staan. Dit jaar vierden we ons 10-jarig jubileum en zijn we met zo’n 450 seats én met het fieldmarketingteam een partij die alles op het gebied van klantcontact te bieden heeft.’

Waarom zocht Quality Contacts een Manager Fieldmarketing voor de The Fieldmarketing Team?

Wij hebben lang gezocht naar een Manager Fieldmarketing. Allereerst om onze buitendienst de aandacht en toewijding te gaan geven welke het verdient. Iemand die met een frisse wind, energie en nieuwe ideeën samen met het team 2016 in kan gaan. Naast een kwaliteitsslag willen we ook graag aan de slag met leuke nieuwe fieldmarketing proposities en daar hadden we natuurlijk iemand voor nodig wie die uitdaging graag aan zou willen maar ook vooral kunnen gaan. Via JUUNI hebben we haar uiteindelijk gevonden en vanaf eind oktober is Revé van Dalen bij ons in dienst getreden.

Revé, hoe bevalt je nieuwe baan?

Ik ben echt heel blij met mijn nieuwe baan! Ik werkte bij grote organisaties (FMCG producenten ) waar alles al was vastgelegd en verdeeld onder afdelingen. Bij The Fieldmarketing Team heb ik de kans om me te verbreden en op een creatieve manier op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden. Dit stukje echt ondernemerschap kunnen laten zien, is een unieke kans welke je niet snel meer in deze branche tegenkomt en is dan ook meteen de kracht van TFT. Wij kunnen ons nog helemaal vormen naar de unieke wensen van een klant en zitten nog niet een keurslijf gegoten. We werken nu nog voornamelijk in de charitatieve sector. Een mooie sector waar je echt voldoening uit je werk kan halen. Naast TFT willen we met Promo Contacts ook opdrachten uit andere hoeken gaan oppakken zoals bijvoorbeeld vertegenwoordiging op evenementen. Hetgeen weer een zee van kansen met zich meebrengt. Ik heb heel veel zin in de komende periode, samen met dit leuke bedrijf en mijn nieuwe fijne collega’s!

Publicatiedatum: 14 december 2015