werving en selectie specialist in klantcontact en customer experience

Recruitment Customer experience

Bedrijven schakelen een recruitment bureau in om tijd te besparen en omdat ze de ‘beste’ kandidaten uit de markt aan tafel willen. Bij tijdelijke (interim) opdrachten moet dat meestal ook snel. Dit is de basis. Wij willen een partner voor onze opdrachtgevers zijn, want juist daarin ligt onze kracht als recruitment bureau klantenservice.

Opdrachtgevers waarderen ons om de prettige samenwerking, onze betrokkenheid en het echt snappen van de vraag. Kijk hier eens wat onze opdrachtgevers en kandidaten zeggen. We gaan snel aan de slag als het nodig is, zullen je geen dingen beloven die niet haalbaar zijn. We houden je geïnformeerd over hoe het proces verloopt.

Onze ervaring als een recruitment bureau klantenservice in klantcontact en de gerelateerde vakgebieden IT, sales en marketing, maakt dat we gemakkelijk kunnen schakelen. Ook op inhoud.

Ben je werkgever en wil je vrijblijvend kennis maken? Neem contact met ons op. 
Sta je open voor een nieuwe baan? Kijk bij vacatures en bij inschrijven

 

Recruitment bureau

Contact met Femke?

Zin om een keertje te sparren over de uitdagingen die je hebt in je (klantenservice)operatie? Of ben je interimmer en kennen wij elkaar nog niet? Neem contact met me op!

06 511 90 163femkevanbemmelen