werving en selectie specialist in klantcontact en customer experience

Ons verhaal

Een mens is meer dan een cv“.

In 2011 maakt Renate de Groot, na het verkopen van haar aandelen in Upsell, een doorstart met haar bedrijf Upsource, gericht op ICT professionals. In datzelfde jaar start Femke van Bemmelen, als zelfstandig recruiter/ headhunter met het merk Klantfocus Recruitment in de niche klantcontactmanagers en specialisten. Een half jaar later komen Renate en Femke elkaar tegen en gaan zij samenwerken.

JUUNI attitude hunters

Begin 2015 gaan Klantfocus Recruitment en Upsource verder onder één bedrijfsnaam; JUUNI attitude hunters. De nieuwe naam is een natuurlijk gevolg van de gezamenlijke passie en overtuiging om leuke mensen aan leuke bedrijven te koppelen. Niet veel later groeit JUUNI attitude hunters van duo uit tot een team van 6 collega’s.

Michael Lohle vult het team aan met zijn kracht als ‘pietje precies’, hij ontzorgt de recruiters van administratieve zaken, met name als het gaat om detachering. Ook brengt Michael door zijn achtergrond kennis mee van de verzekeringsbranche.

In oktober 2017 start Linsey Silva als Recruitment Assistent. Zij houdt zich vooral bezig met de backoffice.

In 2018 komen er 2 Recruiters bij om het team te versterken. In januari start Cindy Hempenius om de regio’s Noord- en Oost-Nederland te vertegenwoordigen. Pieter Nijhof is vanaf april werkzaam in de regio Amsterdam.

It’s all about attitude

Wat ons verbindt is de overtuiging dat de mens meer is dan een cv. Je skills zijn niet bepalend voor je succes, maar zijn kunstjes die je hebt geleerd. Juist je ‘attitude’ voegt iets toe aan de ziel van een bedrijf. Want dat is waar het om draait. Dat is wat bedrijven en mensen succesvol maakt. En daar willen wij aan bijdragen.