werving en selectie specialist in klantcontact en customer experience

Wisselingen! Een veelbewogen JUUNI maand

Wat is er veel gebeurd de afgelopen weken. Begin juuni is Wilma Veen bij ons  gestart als recruiter terwijl Mieke van Keulen een nieuw avontuur aanging als Third Party Coordinator bij Ziggo. Brigitte Mulder werd  voor ons vanuit haar kennis en ervaring, een belangrijke sparringspartner met betrekking tot interim management.

Versterking in recruitment: Wilma Veen
Wilma is een ‘oude bekende’, zij is een collega geweest van Mieke toen ze beide bij Unamic HCN werkten. Wilma zocht een baan, wij wilde graag uitbreiden en we hadden direct een klik met haar dus het was snel beklonken. We hebben aan Wilma een leuke, enthousiaste en ervaren recruiter erbij. Zij is begin juni gestart bij ons. Lees hier verder over Wilma.

Interim oplossingen
De afgelopen jaren hebben wij met name vaste functies ingevuld bij onze klanten. Steeds meer krijgen wij de vraag om tijdelijke versterking van een (interim) klantcontactspecialist en wij weten deze opdrachten vaak succesvol in te vullen. JUUNI denkt graag mee over vraagstukken in klantcontact en breng daarvoor de juiste expert aan tafel. De interimmers in ons netwerk zijn gepokt en gemazeld in customer service. Van interim teamleider tot changemanager die jouw organisatie kan ondersteunen in een transformatie, wij denken graag met je mee over de juiste persoon voor de job en houden vinger aan de pols zodat de opdracht succesvol zal worden ingevuld.

Publicatiedatum: 22 juni 2016